Vakkundige en betrouwbare totaalrenovaties

  • Een zorgeloze totaalrenovatie,
    verbouwen wordt een plezier
Previous
Next

De kogel is door de kerk, u gaat starten met de totaalrenovatie van uw woning. U heeft mooie vooruitzichten, maar ook wel een beetje schrik door de cowboyverhalen over de bouwsector. Een verkeerde keuze van bouwpartner kan immers zorgen voor enorm veel verbouwstress. Maar dat hoeft niet.

MENATO is de partner die u die stress kan besparen!

MENATO plant, begeleidt en voert renovaties uit met één doel voor ogen: een zorgeloos bouwproject!

  • Kwalitatieve renovatie van gebouwen

MENATO zet in op renovatie van gebouwen met hoge kwaliteit. Wij verbergen geen slechte plekken of diepe barsten met een laag gipsplaat en een likje verf om daarna weer te verkopen als nieuw pand. We renoveren altijd kwaliteitsvol en met degelijke materialen.

Tijdens het hele renovatietraject nemen we foto’s en maken we gedetailleerde verslagen op, zodat u steeds perfect kan zien wat er gebeurd is en hoe we voor de beste oplossing hebben gekozen. Zo bent u ook zeker dat er ook in de toekomst geen nare verrassingen volgen. Een hele geruststelling.

MENATO is uw beste garantie op de succesvolle uitvoering van uw verbouwing.

Door onze aanpak op maat, een correcte communicatie van A tot Z en een strikte bouwcoördinatie van alle betrokken aannemers, slagen wij erin om uw renovatieproject uit te voeren binnen de tijd en het budget die werden overeengekomen.

We treden op als enig aanspreekpunt voor alle werken en zorgen voor elke vorm van administratie binnen uw verbouwproject. Wij werken zeer nauw samen met vaste en betrouwbare partners. Al onze realisaties blinken uit door het gebruik van degelijke materialen en door de hoge graad van afwerking.

MVB Construct - renovatie

U voelt een klik met MENATO?

Wij helpen u graag!
Bel ons of stuur een mail, zodat we samen onze eerste ontmoeting kunnen inplannen.

MENATO - Kurt Vanbecelaere
  • Kurt Vanbecelaere
  • Zaakvoerder
MENATO - Koen Pottie
  • Koen Pottie
  • Zaakvoerder
MENATO - Sofie Mahieu
  • Sofie Mahieu
  • Administratie