Projectontwikkeling met architecturale meerwaarde

  • Een pareltje op uw bestaande site
MVB Construct projectontwikkeling

MENATO gelooft in renovatie met architecturale waarde. Kwalitatieve en mooi ogende projecten, ook als het niet eenvoudig is. We renoveren moeilijk te verkopen panden en gronden tot prachtige hedendaagse woningen. Zo geven we een nieuwe bestemming aan leegstaande panden, verwaarloosde gronden of andere moeilijker te renoveren sites.

Heeft u een pand waar u niet goed weg mee weet? MENATO is steeds op zoek naar gronden en naar panden voor afbraak of renovatie.

Villabouw met grote meerwaarde

Een moderne strakke villa of landelijk wonen? Onze projecten komen bij MENATO steeds tot stand met oog voor hoogstaande architectuur, kwalitatieve en duurzame materialen en een uitmuntende afwerking. We werken voor onze nieuwbouwprojecten steeds samen met Belgische toparchitecten en interieurarchitecten. Zo garanderen we een pareltje van een villa die volledig op maat werd ontworpen en gebouwd. Geen “copy-paste” verhaal dus. Bij onze eigen projecten, worden onze klanten ook van bij het begin bij de projectontwikkeling betrokken. Op die manier kunnen nog een aantal aanpassingen gebeuren in het ontwerp, zodat uzelf ook nog uw wensen kan laten invullen voor uw toekomstige villa. 

Kwalitatieve renovatie van gebouwen

MENATO zet in op renovatie van gebouwen met hoge kwaliteit. Wij verbergen geen slechte plekken of diepe barsten met een laag gipsplaat en een likje verf om daarna weer te verkopen als nieuw pand. We renoveren altijd kwaliteitsvol en met degelijke materialen. Tijdens het hele renovatietraject nemen we foto’s en maken we gedetailleerde verslagen op, zodat u steeds perfect kan zien wat er gebeurd is en hoe we voor de beste oplossing hebben gekozen. Zo bent u ook zeker dat er ook in de toekomst geen nare verrassingen volgen. Een hele geruststelling.

Professionele samenwerking

Doorheen jaren ervaring met renovatieprojecten selecteerde we de meest betrouwbare partners. Daardoor kunnen we uw project aanpakken in het volste vertrouwen en met alle nodige specialisaties voor een perfecte oplevering. MENATO blijft uw centrale aanspreekpunt voor alle vragen en administratie. U hoeft zelf niet meer op zoek naar goede aannemers of architect met alle risico’s van dien. Wij zorgen voor een renovatieproject zonder zorgen.

U voelt een klik met MENATO?

Wij helpen u graag!
Bel ons of stuur een mail, zodat we samen onze eerste ontmoeting kunnen inplannen.

MENATO - Kurt Vanbecelaere
  • Kurt Vanbecelaere
  • Zaakvoerder
MENATO - Koen Pottie
  • Koen Pottie
  • Zaakvoerder
MENATO - Sofie Mahieu
  • Sofie Mahieu
  • Administratie