Elk interieur weerspiegelt
de bewoners

  • Hoe belangrijk vind je het om thuis te komen in een interieur waar je je écht thuis voelt?
Previous
Next

Wij hechten zeer veel belang aan de juiste uitvoering van het interieur. Daarom kiezen we voor interieurarchitecten en voor aannemers die we ten volle vertrouwen. Stuk voor stuk vakmensen van het hoogste niveau, die ook oog hebben voor de kleine details.

Heb je al bepaalde ideeën in je hoofd? Dan stellen we op basis daarvan graag een interieurarchitect voor, die voor u een voorontwerp kan maken. Zo krijg je een duidelijker beeld van de mogelijkheden van jouw droomproject!

Van voorontwerp naar uitvoering

Kan je je vinden in het voorontwerp? Dan gaan wij over tot het opmaken van de definitieve plannen en het uitvoeringsdossier.

Ondertussen werken we verder achter de schermen. We kiezen geschikte materialen voor het interieur en zorgen dat alles mooi bij elkaar past. Waar nodig vragen we berekeningen bij externe studiebureaus en maken we het volledig uitvoeringsdossier op.

We kijken na of alle ontvangen offertes correct en volledig zijn. We overlopen samen de voorstellen van de betrokken aannemers. Daarna beslis je nog steeds zelf of je met onze voorgestelde aannemers wil samenwerken.

Binnen budget en planning

We bewaken tijdens het verbouwproces steeds de planning en het budget. Alle werken worden strikt gecoördineerd en het budget wordt nauwkeurig opgevolgd. Wanneer je project over de opleveringsdatum of het budget dreigt te gaan, nemen we meteen contact met je op. Na overleg kan je beslissen hoe we bepaalde zaken hieraan aanpassen.

MENATO is je partner doorheen je bouwproces voor totaalrenovatie, nieuwbouwwoning en interieurinrichting met hoogstaande architectuur.

Kan je je vinden in de aanpak van MENATO?

Wij helpen u graag!
Bel ons of stuur een mail, zodat we samen onze eerste ontmoeting kunnen inplannen.

MENATO - Kurt Vanbecelaere
  • Kurt Vanbecelaere
  • Zaakvoerder
MENATO - Koen Pottie
  • Koen Pottie
  • Zaakvoerder
MENATO - Sofie Mahieu
  • Sofie Mahieu
  • Administratie